Filtre disponibile (66 products)

    Produse disponibile

    Produsul este rezistent la MICROUNDE

    TIPUL caserolei

    TIPUL capacului

    CULOAREA capacului

    FORMA produsului

    LATIMEA produsului TOP exterior

    184 mm - 184 mm

    DIAMETRUL produsului TOP exterior

    90 mm - 218 mm

    DIAMETRUL produsului BAZA exterior

    60 mm - 184 mm

    DIAMETRUL capacului BAZA interior

    INALTIMEA produsului

    17 mm - 210 mm

    VOLUMUL produsului

    240 cc - 5100 cc

    Boluri din carton pentru catering si street food 

    per page
    Showing 1 - 20 of 66 items
    Showing 1 - 20 of 66 items

    Boluri din carton pentru catering si street food pentru o mai buna experienta culinara

    Bolurile din carton pentru catering si street food sunt un tip de ambalaj alimentar folosit pentru a servi si transporta alimente in evenimente de catering, precum si in vanzarea alimentelor de pe strada. Acestea sunt realizate din carton reciclabil si pot fi personalizate cu logo-ul sau numele companiei. Bolurile din carton sunt o alegere populara pentru evenimente, deoarece sunt usor de transportat si de aruncat si pot fi imprimate cu informatii nutritionale sau alte informatii relevante.

    Snick Ambalaje va pune la dispozitie o gama variata de boluri din carton pentru catering si street food din care puteti alege conceptul preferat. Negru, transparent sau crem, selectiile variaza de la sortiment la sortiment. Un concept sustenabil de care orice afacere de tip catering are nevoie. Ambalajele sustenabile pentru protejarea mediului sunt acele ambalaje care sunt realizate din materiale reciclabile sau biodegradabile, care au un impact redus asupra mediului si care pot fi reciclate sau refolosite dupa utilizare.

    Varietate si calitate, 2 in 1 

    Varietatea si calitatea ambalajelor sustenabile variaza in functie de producator si de tipul de ambalaj. In ceea ce priveste diversitatea, exista o gama larga de ambalaje sustenabile disponibile la Snick Ambalaje cum ar fi bolurile din carton, recipientele din sticla si metal, pungile din hartie. Acestea vin intr-o varietate de forme, dimensiuni si culori, care se pot adapta la nevoile si cerintele diferitelor localuri si restaurante. 

    Puteti alege acele boluri din carton pentru catering si street food si le puteti personaliza asa cum doriti. Adaugati un logo sau un text adiacent. Alegerea va apartine.

    Menu

    Compare 0