Filtre disponibile (19 products)

  Produse disponibile

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  Capacul este rezistent la MICROUNDE

  DIAMETRUL produsului TOP exterior

  75 mm - 75 mm

  DIAMETRUL produsului BAZA exterior

  50 mm - 50 mm

  LUNGIMEA produsului

  80 mm - 130 mm

  LATIMEA produsului

  INALTIMEA produsului

  1 mm - 35 mm

  Chese si Monoportii prajituri 

  Showing 1 - 19 of 19 items
  Showing 1 - 19 of 19 items

  Chese si dantele pentru cofetarii si gelaterii - stoc variat si imediat disponibil 

  Va punem la dispozitie diverse tipuri de ambalaje si produse, implicit chese si dantele pentru cofetarii si gelaterii, create special pentru un concept culinar impresionant. Modul in care serviti, prezentati si livrati diverse deserturi face parte din efortul de a impresiona clientii si a fideliza publicul. Indiferent ca sunteti un cofetar pasionat sau un proprietar de gelaterie care doreste sa-si impresioneze clientii, chese si dantelele noastre sunt accesoriile ideale pentru produsele dumneavoastra. Fie ca doriti sa ambalati prajituri, bomboane sau inghetata, aceste produse ofera o prezentare eleganta si de calitate.

  Aceste produse sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si forme, pentru a se potrivi oricarei nevoi. Poate ca doriti sa ambalati o prajitura intr-un cos sau o tarta mare, avem o selectie larga de optiuni pentru a va potrivi nevoilor. In plus, dantelele noastre sunt create pentru a adauga un plus de eleganta produselor dumneavoastra. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de modele, cu diferite niveluri de complexitate, astfel incat sa puteti alege dantela perfecta pentru produsul dumneavoastra.

  Comandati simplu si rapid, de la Snick Ambalaje 

  Toate produsele noastre sunt selectate din randul celor fabricate din materiale de buna calitate si sunt concepute pentru a fi usor de utilizat. Veti descoperi ca astfel de chese si dantele pentru cofetarii si gelaterii sunt rezistente, nu se rup usor. De asemenea, acestea sunt ecologice si sustenabile, astfel incat sa puteti fi siguri ca produsele dumneavoastra arata bine, dar sunt si bune pentru mediul inconjurator.

  Categoria noastra de produse chese si dantele este solutia pentru ambalarea produselor dumneavoastra, adaugand un plus de eleganta si rafinament. Va invitam sa explorati gama noastra de produse si sa gasiti ceea ce se potriveste nevoilor dumneavoastra.

  Menu

  Compare 0