Filtre disponibile (4 products)

  Produse disponibile

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  CULOAREA produsului

  FORMA produsului

  DIAMETRUL produsului TOP exterior

  70 mm - 95 mm

  DIAMETRUL produsului BAZA exterior

  55 mm - 80 mm

  LUNGIMEA produsului

  135 mm - 135 mm

  INALTIMEA produsului

  40 mm - 60 mm

  VOLUMUL produsului

  230 cc - 230 cc

  Cupe si Lingurite 

  Showing 1 - 4 of 4 items
  Showing 1 - 4 of 4 items

  Cupe si lingurite pentru cofetarii si gelaterii disponibile la Snick Ambalaje

  Cand vine vorba de cofetarie sau gelaterie, prezentarea este la fel de importanta ca si gustul. Pentru a oferi clientilor o experienta de neuitat, trebuie sa acordati atentie detaliilor, inclusiv alegerea cupelor si linguritelor potrivite pentru a servi produsele dumneavoastra. 

  Cupele sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si forme si pot fi confectionate din diferite materiale, desi plasticul ramane materialul preferat. Una dintre cele mai populare optiuni pentru cofetarii si gelaterii sunt cupele de carton. Acestea sunt convenabile, ieftine si pot fi personalizate cu sigla sau numele companiei. Cu toate acestea, trebuie sa fiti atenti la calitatea cartonului, astfel incat sa nu se inmoaie sau sa se deformeze cand este umplut cu inghetata sau alte produse.

  In ceea ce priveste linguritele, trebuie sa acordati atentie, de asemenea, materialului din care sunt confectionate. Linguritele din lemn sunt o optiune convenabila si ieftina si totodata bio. Acum ca plasticul nu mai este recomandat in componenta consumabilelor este de preferat sa alegeti unele sigure, care isi fac treaba la fel.  Totodata este important sa oferiti lingurite noi si curate pentru fiecare client.

  Gasiti cupe si lingurite pentru cofetarii si gelaterii la Snick Ambalaje

  Ca de fiecare data, Snick Ambalaje vine cu oferte de pret si un stoc bogat. Daca va decideti asupra unui sortiment de consumabile si doriti sa le cumparati pe acestea intr-o cantitate mai mare, veti primi reduceri semnificative. Profitati si cumparati intr-un mod cat mai accesibil ambalajele si consumabilele de care aveti nevoie.

  Menu

  Compare 0