Filtre disponibile (56 products)

  Produse disponibile

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  TIPUL paharului

  CULOAREA capacului

  FORMA produsului

  DIAMETRUL produsului TOP exterior

  50 mm - 90 mm

  DIAMETRUL produsului BAZA exterior

  45 mm - 90 mm

  INALTIMEA produsului

  10 mm - 170 mm

  VOLUMUL produsului

  120 cc - 650 cc

  Pahare din carton pentru catering si street food 

  per page
  Showing 1 - 20 of 56 items
  Showing 1 - 20 of 56 items

  Pentru firme de catering si nu numai, pahare de unica folosinta sunt aici

  Banala hidratare sau servirea unei cafele alaturi de colegi sunt cateva exemple simple care ne demonstreaza utilitatea paharelor de unica folosinta. La fel de importante sunt si in cadrul evenimentelor de tip street food spre exemplu. Asadar, pahare din carton pentru catering si street food aici sunt. 

  Snick Ambalaje dispune de stoc variat si generos de pahare din carton pentru catering si street food. Diferite dimensiuni, calitate, pahare realizate din materiale diverse sunt disponibile la un click distanta. Ne putem ocupa de comenzi de orice fel, la set, pachet, bulk sau paletizat. Oricare ar fi cererea clientilor nostri suntem prompti si o vom onora de indata. 

  Calitatea acestor pahare = calitatea serviciilor prestate

  Ganditi-va la utilizatori, punctul final al folosiriii acestor produse. Daca aceste  pahare din carton pentru catering si street food sunt de calitate precara, se vor umezi si deterioara, clientul va avea parte de dezamagire. O data cu aceasta experienta culinara va oferi si feedback sau va cuantifica calitatea serviciilor.

  Este de la sine inteles ca ambalajele si consumabilele precum paharele de unica folosinta contribuie, intr-un fel sau altul, la promovarea unui brand. De aceea, va oferim tot ce mai bun, din tot ce mai bun. Veti gasi aici calitatea de care aveti nevoie, paharele de unica folosinta din bambus, carton sau trestie de zahar. Acestea sunt potrivite pentru cafenele, restaurante si nu numai. Comandati cantitatea dorita si bucurati-va de ofertele Snick Ambalaje, printre care si reducerile de pret la comenzile actuale sau viitoare.

  Menu

  Compare 0