Filtre disponibile (28 products)

  Produse disponibile

  Produsul

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  CULOAREA produsului

  DIAMETRUL produsului TOP exterior

  500 mm - 500 mm

  INALTIMEA produsului

  5 mm - 20 mm

  VOLUMUL produsului

  250 cc - 250 cc

  Tavite si Farfurii carton 

  per page
  Showing 1 - 20 of 28 items
  Showing 1 - 20 of 28 items

  Aici puteti gasi si comanda tavite si farfurii carton pentru cofetarii si gelaterii 

  In orice cofetarie sau gelaterie sunt disponibile - pentru servire imediata si nu numai - farfurii si tavite. Acestea joaca un rol important si in prezentarea produselor si crearea unei experiente placute pentru clienti. 

  Avantajele utilizarii farfuriilor si tavitelor pentru cofetarii si gelaterii sunt variate. In primul rand, acestea ofera o prezentare estetica si organizata a produselor, ceea ce face ca acestea sa fie mai atractive pentru clienti si sa-i determine sa cumpere mai multe. In al doilea rand, farfuriile si tavitele pot fi utilizate pentru a expune produsele in mod creativ si atragator, ceea ce le face sa iasa in evidenta si sa devina mai memorabile.

  Alegeti tavite si farfurii carton pentru cofetarii si gelaterii 

  Cand vine vorba de alegerea farfuriilor si tavitelor pentru cofetarii si gelaterii exista cateva reguli de baza pe care trebuie sa le urmati. Alegeti in functie de dimensiunea si forma produselor pe care doriti sa le serviti. Acordați atentie materialului din care sunt realizate farfuriile si tavitele. De asemenea, trebuie sa tineti cont de stilul general al cofetariei sau gelateriei si sa alegeti farfurii si tavite care se potrivesc cu decorul si designul spatiului.

  Indiferent de ceea ce aveti nevoie, cu variatii si de cantitate, fiti siguri ca la Snick Ambalaje veti gasi toate cele necesare. Puteti comanda, anterior unei mari cantitati, sacosa cu mostre, pentru a remarca cat de calitate sunt acest tipuri de consumabile si cum se comporta la utilizare in conditii diverse. 

  Menu

  Compare 0