Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Alegerea pungilor biodegradabile - ghid practic

Alegerea pungilor biodegradabile - ghid practic

Pentru ca avem o asa mare diversitate de produse, pentru ca sunteti tentati de oferte fel de fel, evident ca la un moment dat veti fi in cautarea solutiilor convenabile din punct de vedere financiar. Implicit cand vine vorba despre pungile biodegradabile.

Fie ca veti avea nevoie de pungi biodegradabile tip maieu sau de cele cu maner, ati ajuns in locul potrivit. Pentru tiraje mici, putem personaliza produsele. Sa vedem insa cu ce se disting produsele noastre de tip pungi biodegradabile.

Stiati ca…?

  •      Pentru producerea acestor tipuri de sacose materia prima utilizata este redusa si usor de obtinut?
  •      Pungile biodegradabile poate ca par fragile, insa in practica sunt destul de rezistente. Au caracteristici similare cu cele conventionale.
  •      Sunt biodegradabile, in acord cu natura si cu masurile pe care le putem lua pentru a limita poluarea.
  •      Au pret accesibil.

Domenii de utilizare

Cand ne gandim la pungi, ne gandim automat la serviciul de livrare sau la posibilitatea de a lua mancarea la pachet, to go. Insa daca ne gandim la scara larga, ne dam seama ca acestea ne sunt mai utile de atat, in domenii diverse: in magazine, fie ca vorbim de cele care comercializeaza produse alimentare sau nonalimentare, in hipermarketuri, restaurante, la comercianti diversi.

Mai concret de atat, asa cum veti gasi si in pagina noastra, dedicam o categorie de produse de acest tip comerciantilor din nisa rotiseriilor si a pizzeriilor. In aceasta colectie veti gasi spre exemplu pungile kraft natur, dar cu fereastra. Dacă va intrebati cu ce se disting acestea, este bine de punctat ca permit vizualizarea continutului, fara sa mai deschideti tot ambalajul. Insa corespund in egala masura si cu masurile si standardele actuale legate de folosirea ambalajelor biodegradabile. Sunt ideale pentru pui sau carne de orice tip, rotisata. Mentin foarte bine temperatura produsului.

Tot aici descoperiti si tipurile de pungi la rola, din PLA. Acestea sunt destinate a fi folosite la produse mici, vandute la bucata spre exemplu, pentru ambalarea rapida a unor produse. Cat despre cele din hartie, sunt clasica alegere a celor care livreaza, fiind destinate a include toata comanda. Sunt totodata si un vector de imagine, daca veti decide in cele din urma nu doar sa le comandati de la noi, ci si sa le personalizati.

Cu maner clasic, rasucit sau decupate?

Desi in aparenta sunt produse simpliste si usor de ales, cand ajungeti la capitolul detalii va dati seama ca lucrurile stau diferit. Spre exemplu, in tipologia acestora veti gasi pungi cu maner clasic, rasucit, dar si pe cele cu maner decupat. Alegerea depinde de mai multi factori, in principal fiind vorba despre estetica, stil practic si un factor de departajare fata de concurenta. Insa pentru care sa va asumati ca veti scoate din buzunar o suma mai mare. In functie si de buget si de nevoile impuse de domeniul de activitate, alegerea va fi diferita, insa in acord cu valorile promovate de brand.

Nu uitati ca atunci cand aveti o ezitare, mai bine mai cereti o parere, iar consilierea din partea noastra este gratuita.

Posted on 24-05-2024 Ambalaje compostabile 692

Menu

Compare 0