Filtre disponibile (16 products)

  Produse disponibile

  MATERIALUL produsului

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  CULOAREA produsului

  LUNGIMEA produsului TOP exterior

  160 mm - 260 mm

  LATIMEA produsului TOP exterior

  160 mm - 260 mm

  DIAMETRUL produsului TOP exterior

  166 mm - 261 mm

  LUNGIMEA produsului BAZA exterior

  85 mm - 170 mm

  LATIMEA produsului BAZA exterior

  85 mm - 170 mm

  DIAMETRUL produsului BAZA exterior

  135 mm - 135 mm

  LUNGIMEA produsului

  263 mm - 318 mm

  LATIMEA produsului

  INALTIMEA produsului

  15 mm - 27 mm

  COMPARTIMENTAREA produsului

  Farfurii biodegradabile 

  Showing 1 - 16 of 16 items
  Showing 1 - 16 of 16 items

  In industria cateringului si a restaurantelor necesitatea unor ambalaje de buna calitate este esentiala. Mai ales daca se vorbeste despre livrarea mancarii sau despre acele festivaluri de tip street food la care se pot degusta preparate. Snick Ambalaje are solutia potrivita pentru aceste optiuni. In stocul nostru de produse puteti gasi farfurii si tavite biodegradabile pentru catering si street food, tacamuri de lemn de unica folosinta si alte ambalaje folositoare.

  De ce sa optati pentru ambalaje biodegradabile

  Plasticul este un material nociv pentru mediu, dar si pentru oameni. Acestuia ii ia mult timp sa se descompuna, ca in cele din urma sa fie eliminat cu totul. De aceea, cei mai multi iau in considerare ambalaje din materiale alternative, printre care hartie, lemn sau chiar frunze de palmier. Acestea au proprietati eco-friendly care nu dauneaza mediului inconjurator. 

  Sunt de preferat aceste ambalaje si din mai multe considerente. Unul dintre acestea ar compartimentarea produselor. Varsarea preparatelor sau amestecare compozitiilor nu este de preferat, nici pentru client si nici pentru cel ce prepara aceste mancaruri. 

  Degustare si utilitate cu tavitele puse la dispozitie de Snick Ambalaje

  In cazul festivalurilor de mancare sunt prezente multe firme de catering sau restaurante cu diverse preparate pentru a incanta papilele gustative. Gama de farfurii si tavite biodegradabile pentru catering si street food pe care le puteti achizitiona de la noi sunt potrivite pentru servirea imediata a meniurilor. Avand dimensiuni diferite, pe acestea pot fi servite toate deliciile, fara ca materialul lor sa dauneze. Alegeti Snick Ambalaje ca principal furnizor si veti avea parte de avantaje de client si de ambalaje de calitate!

  Menu

  Compare 0