Filtre disponibile (11 products)

  Produse disponibile

  MATERIALUL produsului

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  CULOAREA produsului

  LUNGIMEA produsului

  85 mm - 165 mm

  LATIMEA produsului

  Tacamuri biodegradabile 

  Showing 1 - 11 of 11 items
  Showing 1 - 11 of 11 items

  Tacamuri si paletine biodegradabile pentru catering si street food usor de gasit, usor de comandat 

  Standardele actuale in privinta ambalajelor ce ar trebui folosite exclud plasticul. La Snick Ambalaje veti gasi insa alternativele potrivite. Va oferim o gama larga de produse si preturi pe masura. Nu uitam nici de detalii, cum sunt accesoriile de tip tacamuri si paletine biodegradabile pentru catering si street food.

  Cafea, ceai sau alte bauturi cer implicit sa fiti bine aprovizionati cu paletine. Fie la bauturi calde sau reci, paletinele trebuie sa fie biodegradabile, dar si rezistente, potrivite ca marime. Ati ajuns in locul potrivit, pentru ca Snick Ambalaje aveti paletine din lemn de dimensiuni diferite, ambalate individual sau in cutie. 

  Tacamuri biodegradabile sau cum sa nu dezamagiti la servire 

  Tacamurile implicit fac parte din experienta culinara si pot schimba parerea clientilor. Pentru cei din HoReCa, street food si catering in mod special, tacamurile biodegradabile sunt must-have. Acestea inlocuiesc pe cele clasice, sunt de unica folosinta si desi in prima faza par a fi o simpla alegere, conteaza mai mult decat credeti. 

  Din lemn, ambalate in hartie, cele vrac sau reutilizabile, care sa fie alegerea? Cea care tine cont exclusiv de tipul de produse servite. Important este ca la folosire sa nu fie o poveste a dezamagirii, tacamurile sa fie prea subtiri, fragile si predispuse ruperii facile. V-am pregatit o larga selectie de tacamuri si paletine biodegradabile pentru catering si street food pentru toate nevoile - implicit mini furculite, seturi de tacamuri cu servetel inclus sau sare si piper.

  Menu

  Compare 0