Filtre disponibile (12 products)

  Produse disponibile

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  Capacul este rezistent la MICROUNDE

  FORMA produsului

  DIAMETRUL produsului TOP exterior

  62 mm - 208 mm

  DIAMETRUL produsului BAZA exterior

  62 mm - 208 mm

  INALTIMEA produsului

  30 mm - 61 mm

  VOLUMUL produsului

  60 cc - 1050 cc

  COMPARTIMENTAREA produsului

  Boluri biodegradabile 

  Showing 1 - 12 of 12 items
  Showing 1 - 12 of 12 items

  Cu putina responsabilitate si avand un furnizor de nadejde care sa se ocupe cu dotarea restaurantelor si firmelor de catering cu ambalaje de unica folosinta de o buna calitate, se pot produce schimbari majore. La noi gasiti o varietate de produse de unica folosinta pe care sa le folositi oriunde doriti: sosiere si boluri biodegradabile pentru catering si street food, tacamuri de unica folosinta din lemn sau farfurii si tavite, toate acestea sunt doar cate produse disponibile. 

  Pentru un festival de tip street food necesitatea este una mare 

  Ambalajele de unica folosinta pot fi utile acelor evenimente care servesc mancare afara. Multe dintre resturantele prezente doresc sa-si faca reclama si sa beneficieze de cat mai multi clienti. Un mod destul de folosit pentru a-i atrage pe acestia consta in degustarea unor mici aperitive sau prajituri, asta depinde cu ce atuuri concureaza fiecare restaurant prezent. Astfel de ambalaje sunt necesare pentru o servire cat mai usoara, pentru a nu fi cazul irosirii mancarii sau scaparii deopotriva. 

  Fiind un furnizor de incredere, Snick Ambalaje da sansa oricarui antreprenor care detine o astfel de afacere in HoReCa sector food sa se orienteze catre consumul de ambalaje sustenabile. Apeland la noi pentru a fi un furnizor de incredere afacerii dumneavostra, veti face si reduceri considerabile. 

  Alegeti Snick Ambalaje pentru a fi printre primele alegeri ale consumatorilor

  Alegand ambalajele de la noi veti oferi si o experienta cat mai exemplara clientilor. Nu mai stati pe ganduri si plasati o comanda de sosiere si boluri biodegradabile pentru catering si street food si nu numai.

  Menu

  Compare 0