Filtre disponibile (22 products)

  Produse disponibile

  Produsul

  CULOAREA produsului

  LUNGIMEA produsului MIJLOC exterior

  240 mm - 240 mm

  LATIMEA produsului MIJLOC exterior

  240 mm - 250 mm

  LUNGIMEA produsului

  240 mm - 450 mm

  LATIMEA produsului

  INALTIMEA produsului

  125 mm - 160 mm

  Cutii Tort 

  per page
  Showing 1 - 20 of 22 items
  Showing 1 - 20 of 22 items

  Cutii de tort pentru cofetarii si gelaterii gata pentru pastrarea prajiturilor

  Cutii de tort pentru cofetarii si gelaterii sunt special utilizate pentru a transporta si prezenta torturile si produsele de patiserie. Acestea pot fi realizate din materiale precum carton, iar designul si dimensiunile lor variaza in functie de necesitatile fiecarei afaceri. Scopul principal al acestor cutii este de a proteja si prezenta produsele intr-un mod atractiv si sigur.

  Cutiile de tort pentru cofetarii si gelaterii pot fi personalizate cu logo-ul afacerii, culori sau alte designuri, oferind o oportunitate de branding si de a se distinge de concurenta. De asemenea, pot fi disponibile in mai multe dimensiuni, astfel incat sa se potriveasca cu diferitele marimi si forme ale produselor. Unele cutii pot fi echipate cu manere sau barete pentru a facilita transportul, iar altele pot avea ferestre transparente pentru a permite clientilor sa vada produsul in interior.

  Cutii de tort pentru cofetarii si gelaterii, disponibile in stocul nostru

  In ceea ce privește materialele, cutiile din carton sunt usoare si ecologice, dar pot fi mai putin rezistente decat cele din plastic. Cutiile din plastic sunt mai durabile și pot fi mai rezistente la umezeală si la temperaturi extreme, fiind ideale pentru produsele de panificatie.

  In concluzie, cutiile de tort pentru cofetarii si gelaterii sunt un accesoriu important pentru afaceri care oferă un mijloc convenabil si atractiv de transport si prezentare a produselor. Consultati gama noastra si comandati in prealabil consumabilele de care aveti nevoie pentru a oferi clientilor comoditate si accesibilitate. Snick Ambalaje va ajuta in acest sens!

  Menu

  Compare 0