Filtre disponibile (25 products)

  Taxa pe ambalaje AFM - 2 RON / KG

  Produse disponibile

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  Capacul este rezistent la MICROUNDE

  TIPUL caserolei

  LUNGIMEA produsului TOP exterior

  180 mm - 225 mm

  LATIMEA produsului TOP exterior

  160 mm - 180 mm

  DIAMETRUL produsului TOP exterior

  120 mm - 120 mm

  LUNGIMEA produsului MIJLOC exterior

  155 mm - 325 mm

  LATIMEA produsului MIJLOC exterior

  105 mm - 235 mm

  LUNGIMEA produsului BAZA exterior

  110 mm - 225 mm

  LATIMEA produsului BAZA exterior

  110 mm - 180 mm

  DIAMETRUL produsului BAZA exterior

  100 mm - 100 mm

  INALTIMEA produsului

  30 mm - 95 mm

  VOLUMUL produsului

  500 cc - 1250 cc

  COMPARTIMENTAREA produsului

  Caserole biodegradabile 

  per page
  Showing 1 - 20 of 25 items
  Showing 1 - 20 of 25 items

  Ambalajele sunt indispensabile in industria HoReCa, mai ales atunci cand este disponibila optiunea delivery. Clientul trebuie sa primeasca mancarea in bune conditii. De aceea, ambalajele sunt primordiale atunci cand detineti o afacere de acest tip.

  Alegeti ambalaje biodegradabile

  Avand in vedere evolutia galopanta a incalzirii globale, fiecare gest conteaza. Intr-un restaurant se utilizeaza o mare cantitate de ambalaje care sfarsesc prin a fi aruncate la gunoi imediat. Plasticul din componenta acestora este nociv si, pe termen lung, va spori efectele dezastruoase ale poluarii. 

  O varianta inedita de a reduce risipa si de a limita poluarea este reprezentata de folosirea ambalajelor biodegradabile. Achizitionand caserole biodegradabile pentru catering si street food, prietenoase cu mediul, veti face un pas mic spre un rezultat mare. Clientii sunt si ei din ce in ce mai atenti la acest aspect. Impresia lor conteaza atat cand vine vorba de mancare, cat si de modul in care aceasta le este servita. 

  Achizitionati caserole biodegradabile pentru catering si street food de la Snick Ambalaje

  Cand vine vorba de propria afacere, compromisurile nu sunt o optiune. Calitatea primeaza in cele mai multe cazuri. De aceea, atunci cand sunteti in cautare de caserole biodegradabile pentru catering si street food le gasiti la furnizorul de nisa Snick Ambalaje. 

  Ambalajele noastre sunt realizate din materiale biodegradabile rezistente. Depozitarea si transportul mancarii se pot face cu usurinta. Aveti garantia ca alimentele sunt in siguranta si vor ajunge la client exact in starea in care au fost impachetate. Nu se vor amesteca intre ele si nu se vor rasturna. Comandati cu incredere!

  Menu

  Compare 0