Filtre disponibile (25 products)

  Produse disponibile

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  Capacul este rezistent la MICROUNDE

  TIPUL caserolei

  CULOAREA produsului

  LUNGIMEA produsului MIJLOC exterior

  107 mm - 280 mm

  LATIMEA produsului MIJLOC exterior

  100 mm - 200 mm

  INALTIMEA produsului

  35 mm - 110 mm

  VOLUMUL produsului

  250 cc - 2000 cc

  Caserole Prajituri 

  per page
  Showing 1 - 20 of 25 items
  Showing 1 - 20 of 25 items

  Monoportii si hartie pentru cofetarii si gelaterii - nu  mai cautati, tocmai le-ati gasit!

  Suntem incantati sa va prezentam produsele noastre, monoportii si hartie pentru cofetarii si gelaterii. Acestea sunt de inalta calitate, selectate special pentru a satisface nevoile industriei alimentare si a oferi o experienta placuta clientilor vostri. Monoportiile sunt fabricate din materiale ecologice si sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si forme, pentru a se potrivi cu orice necesitati ale afacerii. Acestea sunt ideale pentru a servi deserturi, prajituri, briose si multe altele.

  Hartia pentru cofetarii si gelaterii pe care o oferim este la fel de importanta ca si monoportiile. Aceasta este disponibila in diferite dimensiuni, astfel incat sa poti alege cea mai potrivita pentru brandul vostru. Hartia noastra este de inalta calitate si poate fi utilizata pentru a ambala prajituri, torturi, fursecuri, produse de patiserie si multe altele.

  Toate acestea pot fi comandate in cantitatea necesara, oricand, online. Pentru prima experienta de colaborare cu noi va recomandam sa cereti sacosa cu mostre, testand astfel care este calitatea produselor pe care le comercializam.

  Snick Ambalaje, garantia calitatii

  Atunci cand oferiti produse de patiserie si nu numai publicului consumator, cu siguranta sunteti atenti la fiecare detaliu. Veti dori sa impresionati prin gust si prezentare, de aceea, ambalajele de unica folosinta si consumabilele pe care le folositi sunt la fel de importante ca si retetele pe care le respectati. Optati pentru monoportii si hartie pentru cofetarii si gelaterii din gama celor de calitate. 

  De la Snick Ambalaje veti avea parte de diversitate in tipuri de produse si preturi, pentru ca in ceea ce priveste calitatea vorbim mereu de acelasi standard inalt. Comandati acum online!

  Menu

  Compare 0