Filtre disponibile (4 products)

  Produse disponibile

  Produsul

  CULOAREA produsului

  LATIMEA produsului

  INALTIMEA produsului

  380 mm - 550 mm

  Pungi biodegradabile 

  Showing 1 - 4 of 4 items
  Showing 1 - 4 of 4 items

  Oricare ar fi alegerile dumneavoastra in materie de ambalare, pungile si sacosele nu au cum sa lipseasca. Ele sunt cele care pastreaza in siguranta fiecare articol. Nu se poate ca acestea sa lipseasca dintr-un restaurant care are disponibila optiunea delivery.

  Pungile si sacosele biodegradabile - ambalajele de care nu va puteti lipsi

  Oricat de bine impachetate sunt alimentele si bauturile din caserole si pahare, pungile sunt cele care fac diferenta. O sacosa rezistenta va reusi sa sustina tot ce se afla depozitat in interiorul acesteia. In plus, cu ajutorul sacosei livrarea se face mult mai usor. Alegeti pungi si sacose biodegradabile pentru catering si street food cu ajutorul carora sa oferiti clientilor o experienta care sa ii incante. 

  O modalitate de promovare

  Livrarile la domiciliu sunt din ce in ce mai solicitate. Multi prefera sa primeasca mancarea la pachet. Pentru ca nu mai au contact cu restaurantul, clientii isi indreapta atentia asupra altor detalii. Ambalajele sunt foarte importante din acest punct de vedere. Calitatea acestora primeaza. Daca cu ajutorul lor se poate realiza si o promovare, cu atat mai bine. 

  Pungile si sacosele in care transportati mancarea pot servi ca oportunitate de marketing. Atunci cand decideti sa colaborati cu Snick Ambalaje stiti ca aveti parte de servicii complete. Va punem la dispozitie optiunea de personalizare. Daca doriti sa scrieti pe pungi si sacose biodegradabile pentru catering si street food orice text, puteti face asta cu usurinta. Logo-ul alaturi de un motto reprezentativ si poate o imagine - asta ar trebui sa fie pe ambalajele dumneavoastra. Desigur, alegerea va apartine. Oricare ar fi preferintele, apelati cu incredere la noi!

  Menu

  Compare 0