Filtre disponibile (22 products)

  Produse disponibile

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  TIPUL capacului

  CULOAREA produsului

  CULOAREA capacului

  LUNGIMEA produsului TOP exterior

  189 mm - 189 mm

  LATIMEA produsului TOP exterior

  189 mm - 189 mm

  DIAMETRUL produsului TOP exterior

  110 mm - 230 mm

  LUNGIMEA produsului BAZA exterior

  189 mm - 189 mm

  LATIMEA produsului BAZA exterior

  189 mm - 189 mm

  DIAMETRUL produsului BAZA exterior

  80 mm - 180 mm

  INALTIMEA produsului

  23 mm - 180 mm

  VOLUMUL produsului

  250 cc - 4500 cc

  Boluri plastic 

  per page
  Showing 1 - 20 of 22 items
  Showing 1 - 20 of 22 items

  Gama completa de consumabile pentru restaurante

  Snick Ambalaje ofera o gama completa de boluri din plastic pentru catering si street food. Aceste produse sunt fabricate din material din plastic de inalta calitate, sunt rezistente la uzura si la temperaturi extreme, fie pozitive, fie negative, astfel incat sa poata fi utilizate in mod eficient in industria alimentara.

  Bolurile din plastic oferite de Snick Ambalaje sunt disponibile intr-o varietate de forme si marimi. Aveti de unde alege varianta potrivita, corespunzatoare gramajului în functie de tipul de meniu stabilit. Sunt folosite pentru alimente diverse, de mentionat ca sunt versatile. Le veti gasi utile si pentru a servi, la livrare sau takeaway, alimente diverse. Acestea sunt detalii  care fac diferenta, pentru ca adauga un plus de savoare mancarii.

  Boluri din plastic pentru catering si street food aici sunt

  Bolurile din plastic oferite de Snick Ambalaje sunt, de asemenea, o alegere excelenta pentru catering si street food. Acestea sunt disponibile in mai multe marimi si culori. Fiecare restaurant are specificul sau, cu servirea adaptata. Asadar alegeti acele boluri corespunzatoare meniului si conceptului culinar promovat. De asemenea, bolurile sunt usor de curatat si de depozitat.

  Din nevoia de a va oferi diversitate, nu doar in privinta tipurilor de ambalaje si consumabile, ci si din punct de vedere al preturilor, descoperiti gama noastra. Ofertele sunt rezonabile, iar inainte de comanda optati pentru testare. Este calea optima de a descoperi cum se comporta aceste boluri din plastic pentru catering si street food.

  Menu

  Compare 0