Filtre disponibile (17 products)

  Produse disponibile

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  TIPUL caserolei

  TIPARUL produsului

  LUNGIMEA produsului TOP exterior

  150 mm - 250 mm

  LATIMEA produsului TOP exterior

  65 mm - 180 mm

  LUNGIMEA produsului BAZA exterior

  215 mm - 215 mm

  LATIMEA produsului BAZA exterior

  85 mm - 85 mm

  INALTIMEA produsului

  30 mm - 75 mm

  VOLUMUL produsului

  150 cc - 800 cc

  Forme Copt 

  Showing 1 - 17 of 17 items
  Showing 1 - 17 of 17 items

  Snick Ambalaje asigura tot stocul de forme de copt de care ai nevoie

  Iti doresti sa iti servesti la randul tau publicul consumator cu diversitate si calitate? Descopera forme de copt pentru cofetarii si gelaterii. Bucura-te de o gama variata de forme de copt pentru cofetarii si gelaterii! Oferta noastra iti aduce un sortiment impresionant de forme de copt pentru crearea de prajituri si ale deserturi.

  Alege formele potrivite pentru fiecare creatie si lasa-te inspirat de frumusetea si originalitatea lor. Descopera acum gama noastra de forme de copt pentru cofetarii si gelaterii! Fie ca planul este de promovare, de rebranding sau de lansare, calitatea ambalajelor de unica folosinta  si a consumabilelor de la Snick Ambalaje este potrivita preferintelor si nevoilor.

  Caserole, forme de copt diverse, pentru rezultate pe masura

  Uneori un singur detaliu face diferenta intre competitori. Asadar atuul competitional poate fi tocmai acesta, forma diferita si interesanta a unui desert. La Snick Ambalaje sunt disponibile formele de copt, din carton sau aluminiu, de unica folosinta.

  Rotunde, dreptunghiulare, pentru tarte, prajituri, blaturi fel de fel, aici sunt accesoriile de care re nevoie orice patiserie. Aceste forme de copt pentru cofetarii si gelaterii respecta standardele in vigoare, sunt realizate din materiale durabile.

  Aveti nevoie de stoc variat, dar si mare? Cantitativ, dar si calitativ va putem onora cererile fara probleme. Cumparati la set, bax, bulk sau palet, bucurati-va de ofertele noastre. Daca sunteti la prima colaborare cu Snick Ambalaje optati pentru sacosa cu mostre.  Este gratuit si puteti opta pentru toata varietatea de tipuri de forme de copt pentru cofetarii si gelaterii.

  Menu

  Compare 0