Filtre disponibile (46 products)

  Produse disponibile

  MATERIALUL capacului

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  TIPARUL produsului

  Cu FEREASTRA

  LUNGIMEA produsului TOP exterior

  325 mm - 540 mm

  LATIMEA produsului TOP exterior

  200 mm - 360 mm

  LUNGIMEA produsului BAZA exterior

  255 mm - 480 mm

  LATIMEA produsului BAZA exterior

  150 mm - 275 mm

  LUNGIMEA produsului

  360 mm - 550 mm

  LATIMEA produsului

  INALTIMEA produsului

  18 mm - 105 mm

  COMPARTIMENTAREA produsului

  Tavi si Platouri pentru evenimente si receptii 

  per page
  Showing 1 - 20 of 46 items
  Showing 1 - 20 of 46 items

  Tavi si platouri pentru evenimente si receptii

  Tavile si platourile sunt utilizate pentru servirea mancarurilor si bauturilor la evenimente si receptii. Acestea sunt adesea realizate din materiale durabile, cum ar fi polietilena tereftalata- PET, cartonul sau aluminiul si pot fi personalizate in functie de necesitatile evenimentului. Tavile sunt utilizate pentru a mentine curatenia si pentru a facilita servirea hranei si bauturilor invitatilor la evenimente.

  In plus fata de utilizarea lor la evenimente, tavile pot fi, de asemenea, utilizate in cafenele, restaurante sau alte locatii pentru servirea hranei si bauturilor clientilor. Exista o varietate de forme si dimensiuni disponibile pentru tavile, inclusiv tavile rotunde, tavile dreptunghiulare sau tavile cu forme speciale.

  La Snick Ambalaje le gasiti intr-un stoc generos!

  Tavile si platouri pentru receptii sunt un accesoriu popular pentru a adauga un touch personal si memorabil la orice eveniment special. Acestea pot fi personalizate cu nume, mesaje, design-uri sau logo-uri si pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi trestie de zahar bio sau carton. 

  Tavile personalizate sunt ideale pentru a servi bauturi sau gustari si pot fi folosite la petreceri, nunti, botezuri, conferinte sau orice alt tip de eveniment. De asemenea, acestea pot fi oferite ca suveniruri sau cadouri pentru invitati si sunt un mod excelent de a se aminti de eveniment pentru ani de zile. 

  In gama noastra le gasiti pe aceste la preturi accesibile. Totodata le puteti comanda in cantitatea dorita pentru ca stocul nostru este unul generos. Testati-le in prelabil prin prisma sacosei cu mostre si vedeti care varianta vi se potriveste mai mult.

  Menu

  Compare 0