Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Ambalajele si accesoriile pentru evenimente si receptii, vedetele sezonului

Ambalajele si accesoriile pentru evenimente si receptii, vedetele sezonului

In urmatoarea perioada sunt in plan multiple evenimente, de la cele de caritate la cele office si nu numai. De asemenea, unitatile de cazare, de la pensiuni la hoteluri si nu numai, au in plan festivitati pentru turistii pe care ii gazduiesc. Cert este ca in aceasta perioada sunt la mare cautare ambalajele specifice si accesoriile asociate cu astfel de moment si meniuri.

Nimic surprinzator pentru noi, gama de ambalaje si consumabile pentru evenimente si receptii este disponibila si destul de variata. Mai mult decat atat, va prezentam si cateva idei pentru a face totul ca la carte.

Nu subestimati accesoriile si importanta acestora

In fond, ce poate fi diferit la tipul de ambalaje folosite? Iata ca sunt detalii care pot face diferenta. Daca va adresati unui grup de turisti straini, aveti in plan seara culturala sau open bar si bar suedez cu mancare de unde fiecare isi alege ce isi doreste puteti folosi cu succes bete ornament si ustensile pentru evenimente si receptii.

Astfel de accesorii sunt utile si in cazul aperitivelor sau pot fi de efect pentru modul de prezentare al meniului. Nu lasati la voia intamplarii nimic!

Cupe si pahare sau cum sa fiti pregatiti sa nu transformati petrecerile in cele cu tematica greceasca

La orice petrecere se consuma mult, din orice, de la timp, la energie, la produse. Se intampla si accidente de tipul produse sparte, vesela si mai ales paharele ajung sa fie risipite. Si nu ne referim neaparat la petrecerile cu tematica greceasca, cand traditia este de asa natura incat vesela sa ajunga pe podea, sparta in zeci de bucati!

Cupele si paharele pentru evenimente si receptii sunt gata pregatite in stocul nostru. Au rezistenta, sunt ce trebuie si unde trebuie. Din varietatea pe care v-o punem la dispozitie veti gasi implicit si paharele cu picior, din PS, cele necesare in momentele de maxima importanta, cand este servita sampania. Acestea pot fi cumparate la bax sau set si au pret avantajos.

Farfurii, tacamuri si tavi - la fel de importante pentru o servire de nota 10

Toata lumea stie, o petrecere reusita este cea care are un plan bine pus la punct si din organizarea minutioasa nu lipsesc mancarea si bautura buna. Ati ajuns in locul potrivit, pentru ca de la farfurii si tacamuri pentru evenimente si receptii si pana la tavi si platouri pentru evenimente si receptii aici veti gasi tot ce este necesar pentru petrecerea ce urmeaza.

Diversitatea acestora va avantajeaza astfel incat sa puteti alege in functie de specificul petrecerii si anume: daca meniul este unul rece sau cald, sunt inclusiv disponibile si capace de protectie. De asemenea, sunt inclusiv cele compartimentate disponibile, pentru un meniu cat mai diversificat.

Sfat: aveti la indemana concepte diferite, asadar o nota distinctiva o veti face si in ceea ce priveste partea cromatica. Negrul va fi de impact spre exemplu.

Nu orice ambalaj sau accesoriu din gama consumabile este ceea ce va trebuie

Extrem de important este ca ambalajele si in general orice tip de accesorii din aceasta gama sa nu emane un miros anume si sa nu imprumute din alte arome. Este calitatea materiei prime la mijloc.

De asemenea, aveti nevoie de rezistenta si calitate. Finisajul tacamului este prima impresie pe care si-o formeaza consumatorul. Inainte de a se delecta cu preparatele pe care le-ai gatit cu mare atentie, va simti pe pielea sa ce inseamna sa faca alegeri ieftine. Cu atat mai mult cu cat tacamul din lemn nu are taias precum cel clasic, ultimul lucru dorit este ca un consumator sa se chinuie cand utilizeaza setul de tacam.

Nu in cele din urma, va reamintim de faptul ca in acest domeniu de servire curatenia, igiena implicit in manipularea mancarii este de baza. Una din rigorile care va determina sa fiti apreciati pentru  munca prestata sau nu. Punem la dispozitie gama larga de caserole, recipiente si ambalaje cu care sa realizati impecabil transportul si manipularea preparatelor precum si un plating care sa impresioneze la prima vedere.

Sa inceapa planificarea petrecerilor, de accesorii si consumabile aveti pe cine sa va bazati, mai cu seama pentru ca puteti comanda si in cantitati mari - bax, set, bulk, dupa caz.

Posted on 22-11-2022 Ambalaje compostabile 159

Menu

Compare 0