Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Ce modele de ambalaje sunt folositoare în cofetării? Află aici pe care să le alegi!

Ce modele de ambalaje sunt folositoare în cofetării? Află aici pe care să le alegi!

Lista de cumpărături ale unei cofetării poate fi impresionantă. Nu uita să adaugi la final și câteva modele de ambalaje de la noi! Vrei să știi care?

Ambalajele pot fi greu de ales, în special dacă ai devenit recent antreprenor, iar marea deschidere a cofetăriei tale se apropie cu pași repezi. Așadar, te vom ghida! Îți vom spune ce modele de ambalaje va trebui să alegi în funcție de deliciile pe care le vei pune la dispoziția clienților - trust us, pare mai simplu decât ai crede, însă vrem să-ți ușurăm procesul. 

Produsele de bază pe care orice cofetărie trebuie să le aibă

Nu putem vorbi de o cofetărie fără să menționăm torturile, având în vedere că sunt un motiv popular pentru care mulți oameni aleg să meargă la o cofetărie. Fie că servești felii individuale de tort sau torturi întregi pentru ocazii speciale, vei avea nevoie de următoarele produse potrivite servirii tortului la pachet: cutii pentru torturi, farfurii din carton și monoporții. Cutiile și farfuriile au un scop clar, însă monoporțiile sunt versatile, potrivite pentru a servi felii individuale de tort, dar și prăjituri. Combină cutiile cu discuri și platouri pentru tort, pentru a fi mai ușor să fie transferate dintr-o cutie într-o farfurie, atunci când clientul aduce tortul acasă.

De asemenea, o cofetărie obișnuită servește și prăjituri la kilogram sau la bucată, iar pentru acestea vei avea nevoie de: caserole pentru prăjituri, cutii pentru prăjituri (în această categorie intră și cutiile cu fereastră), dar și chese-urile și monoporțiile, despre care am detaliat mai sus. În plus, poți alege să cumperi și tăvițe sau farfurii, potrivite pentru catering sau vitrine, având în vedere că sunt versatile și potrivite pentru mai multe tipuri de prăjituri.

Ambalaje pentru specialități de nișă

Nu toate patiseriile sau cofetăriile servesc produse precum brioșe sau macarons, iar de aceea considerăm că acestea ar intra la o a doua categorie, de nișă, deși sunt populare. Așadar, dacă vei servi clienților și aceste două tipuri de produse, vei putea găsi cutii pentru brioșe și macarons alături de chese-uri pentru cupcakes.

Pentru cofetăriile care au și o gelaterie inclusă

Deseori cofetăriile servesc și produse din categoria gelatiere. Asta înseamnă că vei servi înghețată, gelato sau sorbet alături de prăjituri, torturi și altele. Așadar, dacă plănuiești în timpul sezonului cald să servești și produse reci, la noi vei găsi cupe și lingurițe.

Forme de copt, pentru cei care vor o altă abordare

Formele de copt din cadrul magazinului nostru online sunt potrivite pentru a fi puse în cuptor, având în vedere că unele modele au o rezistență de până la 200 grade Celsius. În funcție de preferințe, poți să le pui direct la vânzare așa cum sunt, deoarece au un design atractiv. Așadar, poți servi mini cozonaci sau orice altceva în aceste forme de copt.

Așadar, acum că ai aflat totul despre produsele de cofetărie și gelaterie, te invităm să comanzi acum tot ce ai nevoie. Vrei să te convingi mai întâi de calitate? Comandă, atunci, o sacoșă cu mostre. Îți urăm mult succes!

Posted on 10-05-2024 Ambalaje compostabile 686

Menu

Compare 0