Filtre disponibile (40 products)

  Produse disponibile

  MATERIALUL produsului

  CULOAREA produsului

  FORMA produsului

  INALTIMEA produsului

  12 mm - 12 mm

  Discuri si Platouri tort 

  per page
  Showing 1 - 20 of 40 items
  Showing 1 - 20 of 40 items

  Discuri si plansete pentru cofetarii si gelaterii la Snick Ambalaje gasiti

  Discurile din carton si plansetele sunt instrumente esentiale pentru cofetarii si gelaterii in procesul de ambalare si servire a produselor lor delicioase. Acestea ofera o solutie practica si eficienta pentru a asigura ca produsele se pastreaza proaspete si arata bine in timpul transportului si servirii.

  Discurile din carton sunt placi plate din carton de diferite dimensiuni si forme, folosite pentru a sustine si a proteja prajiturile, torturile si alte produse de patiserie. Acestea sunt folosite pentru a preveni ruperea sau deformarea produselor in timpul transportului si a le mentine intr-o forma estetica si prezentabila.

  Discurile din carton sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, forme si grosimi, astfel incat sa poata fi potrivite pentru o varietate de produse de patiserie. Ele pot fi fabricate din mai multe tipuri de carton, inclusiv carton solid, in functie de cerintele specifice ale produselor si ale clientilor.

  Atat discurile din carton, cat si plansetele sunt usor de folosit si pot fi rapid aplicate pe produsele de patiserie sau de gelaterie inainte de a fi ambalate in cutii sau recipiente. Acestea nu numai ca protejeaza produsele in timpul transportului, dar si ajuta la mentinerea temperaturii optime pentru a preveni topirea inghetatei sau uscarea produselor de patiserie.

  Unde gasiti discuri si plansete de calitate? In gama noastra

  Descoperiti categoria noastra de discuri si plansete pentru cofetarii si gelaterii si comandati tot ce aveti nevoie de acolo dupa bunul plac. La comenzi mari oferim reduceri considerabile, intocmai pentru ca bugetul dumneavoastra sa nu fie afectat.

  Menu

  Compare 0