Filtre disponibile (15 products)

  Produse disponibile

  MATERIALUL produsului

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  TIPUL caserolei

  CULOAREA produsului

  LUNGIMEA produsului TOP exterior

  150 mm - 230 mm

  LATIMEA produsului TOP exterior

  75 mm - 195 mm

  DIAMETRUL produsului TOP exterior

  233 mm - 303 mm

  LUNGIMEA produsului BAZA exterior

  110 mm - 195 mm

  LATIMEA produsului BAZA exterior

  60 mm - 160 mm

  INALTIMEA produsului

  5 mm - 53 mm

  COMPARTIMENTAREA produsului

  Farfurii si tavite din carton pentru catering si street food 

  Showing 1 - 15 of 15 items
  Showing 1 - 15 of 15 items

  Farfurii si tavite din carton pentru catering si street food in diverse forme si modele

  Farfurii si tavite din carton pentru catering si street food sunt ambalaje utilizate pentru a servi alimente, preparate la diverse evenimente. Acestea pot fi personalizate in diverse forme si modele pentru a se potrivi nevoilor specificate de client. Cartonul este un material durabil si economic, care poate fi imprimat cu logo-ul sau design-ul businessului. Chiar daca sunt fabricate din acest material, farfuriile și tavile sunt suficient de rezistente pentru a rezista uzurii cauzate de transportul și servirea alimentelor.

  Snick Ambalaje are un stoc variat de ambalaje din care puteti sa alegeti tot ce credeti ca este necesar afacerii dumneavoastra. Un furnizor de încredere care ofera farfurii si tavi din carton pentru catering si street food pentru a se potrivi nevoilor diferitelor evenimente. De asemenea, Snick Ambalaje se ocupa si cu personalizarea acestora, cum ar fi imprimarea logo-ului sau a design-ului afacerii. Snick Ambalaje este un furnizor de încredere, flexibil care se poate adapta in functie de nevoile specifice ale clientului.

  Diversitate si calitate prin prisma acestui furnizor

  Indiferent de modelul dorit, prin prisma acestor consumabile, Snick Ambalaje ofera intai de toate calitate. Si anume calitatea ca ati cumparat niste farfurii si tavite din carton pentru catering si streetfood care vor servi scopului pentru care au fost create.

  Cum plasticul nu mai este acceptat in compozitia ambalajelor de unica folosinta, acum este momentul sa cumparati consumabile din materiale sustenabile si sa contribuiti la protejarea intregului mediu.

  Menu

  Compare 0