Filtre disponibile (7 products)

  Produse disponibile

  Produsul

  Produsul este rezistent la MICROUNDE

  TIPUL caserolei

  CULOAREA produsului

  FORMA produsului

  LUNGIMEA produsului TOP exterior

  77 mm - 77 mm

  DIAMETRUL produsului TOP exterior

  50 mm - 65 mm

  LUNGIMEA produsului MIJLOC exterior

  75 mm - 75 mm

  LATIMEA produsului MIJLOC exterior

  54 mm - 54 mm

  LUNGIMEA produsului BAZA exterior

  59 mm - 59 mm

  DIAMETRUL produsului BAZA exterior

  40 mm - 40 mm

  INALTIMEA produsului

  25 mm - 40 mm

  VOLUMUL produsului

  50 cc - 50 cc

  Sosiere pentru pizzerii si rotiserii 

  Showing 1 - 7 of 7 items
  Showing 1 - 7 of 7 items

  Sosiere pentru pizzerii si rotiserii - comandati rapid, aici 

  Sosierele sunt accesorii optionale pana la un punct. Daca clientul doreste si sosul de insotire pentru un preparat, aveti nevoie de sosiere. In stocul nostru veti gasi sosiere pentru pizzerii si rotiserii, disponibile pentru comanda. 

  Pastrati si serviti sosurile si condimentele in mod eficient, practic si igienic. Sosiere de calitate superioara pentru pizzeria sau rotiseria voastra sunt la Snick Ambalaje disponibile. Va oferim o gama larga de sosiere, disponibile in diferite dimensiuni si forme, pentru a se potrivi perfect nevoilor. Acestea sunt fabricate din materiale durabile si igienice, cum ar fi polipropilena sau PET, sigure pentru alimente, nu afecteaza gustul sau calitatea sosurilor.

  Sosiere cu capac, practice si cu pret accesibil 

  Descoperiti toata gama noastra de sosiere, cu design practic si placut, care permit utilizarea lor pentru mai multe scopuri, nu doar pentru sosuri. De exemplu, sosierele pot fi utilizate pentru a pastra condimente, maioneza, ketchup, mustar sau alte sosuri, dar si pentru a depozita si servi deserturi, cum ar fi inghetata sau sosurile dulci. Diferenta o va face dimensiunea sosierelor. 

  Sosierele oferite de Snick Ambalaje sunt, de asemenea, accesibile la pret. Pastreaza designul clasic, sunt transparente si au capac atasat. Au deschidere/inchidere facila si rezista foarte bine indiferent ca vorbim de sosuri reci sau calde. De asemenea, pastreaza sosurile fara sa influenteze in vreun fel aroma si prospetimea acestuia. 

  Comandati simplu si rapid, online. Va punem la dispozitie stoc suficient de vast incat sa comandati cantitatea dorita, la bax, set, bulk sau palet. 

  Menu

  Compare 0