Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Care sunt acele modele de cutii din carton de care ai nevoie? Aici afli mai multe detalii

Care sunt acele modele de cutii din carton de care ai nevoie? Aici afli mai multe detalii

Cand vorbim despre ambalare si despre depozitare, implicit aducem vorba despre consumabile calitative. Intr-un restaurant, local sau poate folosite in catering, acolo unde oamenii comanda mancare pentru diverse evenimente, ambalajele de unica folosinta sunt un must-have. Daca te afli la momentul de fata in cautarea unui furnizor care te poate echipa cu ambalaje de unica folosinta de buna calitate, atunci acest articol este pentru tine. 

Te invitam sa afli mai multe despre acele modele de cutii din carton si despre noi, ca un furnizor dedicat care iti poate oferi ceea ce ai nevoie pentru a-ti pune la punct afacerea. Cand ne referim la acele cutii din carton, vorbim despre varietate. Vorbim despre multe tipuri care pot fi folosite in restaurante sau in catering.

De cate tipuri sunt cutiile din carton?

  • Vorbim despre cutiile cu capac - Aceste cutii sunt ideale pentru ambalarea mancarurilor la pachet. Vin la pachet cu un capac care se potriveste peste partea de sus a cutiei. 
  • Cutii cu fereastra - Cutiile de acest fel au o fereastra transparenta care permite vizualizarea continutului fara a deschide cutia. Sunt frecvent folosite pentru ambalarea produselor de patiserie, a prajiturilor. Sunt foarte utile in cofetarii. 
  • Cutiile cu sertar - Acest tip de cutii au un design asemanator cu un sertar si sunt utile pentru organizarea micilor alimente care raman in urma prepararii. Pentru a nu fi aruncate, unele alimente sunt depozitate intr-un loc special pentru a fi refolosite atunci cand este cazul.  
  • Cutiile pentru pizza - Orice restaurant/ local au in dotare cutii cu forma patrata sau rotunda pentru transportarea acestui preparat. Sunt de obicei echipate cu o fereastra pentru a vizualiza continutul si au uneori si ventilare pentru a preveni acumularea de abur si umezealla care ar putea afecta calitatea.
  • Cutiile pentru sandwich-uri - Aceste cutii au dimensiuni potrivite pentru a ambala si a transporta acele sandwich-uri, hamburgeri sau alte produse de tip fast-food. Ele pot avea un design clasic de tip caseta sau pot fi prevazute cu o fereastra pentru a prezenta produsul. 
  • Acele cutii pentru salata - Aceste cutii sunt concepute pentru a mentine salatele cat mai proaspete, cat mai crocante. Ele pot avea un compartiment separat pentru dressing, astfel incat acesta sa se poata adauga la momentul servirii. 

Acestea sunt doar cateva dintre exemplele pe care am hotarat sa ti le prezentam in acest articol, dar pe site-ul nostru gasesti lista completa de produs din care poti alege ceea ce ti se potriveste. In functie de afacerea ta, in functie de produsele pe care le folosesti si in functie de bugetul tau poti sa alegi produsele de care ai nevoie.

Noi te ajutam sa intri in posesia ambalajelor de care ai nevoie

In cadrul Snick Ambalaje gasesti multe ambalaje din care poti sa alegi ceea ce iti doresti. Daca nu stii ce anume cauti, un consultant din partea Snick Ambalaje te poate ajuta sa alegi ceea ce ai nevoie. Ai posibilitatea sa cumperi produse si la jumatate de pret, cu reduceri aplicate. Nu mai fa rabat de calitate si comanda chiar acum produsele de care ai nevoie pentru afacerea ta. Vei vedea ca vei putea avea posibilitatea sa cumperi si sa-ti echipezi bucataria restaurantului cu ceea ce ai nevoie, fara sa faci rabat de nimic. 

Vezi mai multe informatii pe site-ul nostru oficial www.snick-ambalaje.com.

Posted on 28-10-2023 Ambalaje compostabile 300

Menu

Compare 0