Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Ce avantaje au folosirea unor cutii din carton, cu dimensiuni personalizate

Ce avantaje au folosirea unor cutii din carton, cu dimensiuni personalizate

Pentru cei care sunt in prag incipient de colaborare cu noi, le spunem cu toata increderea ca pot testa produsele noastre. De aceea, punem la dispozitie si sacosa cu mostre, ce o pot comanda gratuit. Vor testa astfel cum se comporta produsele, iar mai apoi, pot comanda cantitatea necesara si in plus, la tiraje mici, ambalajele alese pot fi personalizate.

In randurile ce urmeaza detaliem despre cutii carton dimensiuni personalizate si ce avantaje prezinta astfel de ambalaje.

Ce avantaje au folosirea unor cutii din carton, cu dimensiuni personalizate

Clientul recunoaste mai usor dupa elemente vizuale un produs. Asocierea produs-ambalaj-brand poate fi benefica. Vorbim nu doar de cultura brandului, ci mai ales de expunerea sa. Acest lucru se aplica atat pentru folosirea ambalajelor de acest tip la raft, pentru expunere in magazine, cat si la cele livrate.

Ce tipuri de produse/ambalaje putem personaliza

Pentru cei care isi doresc sa solicite de la Snick Ambalaje cele doua tipuri de servicii, respectiv produsul in sine si mai apoi personalizarea sa, le aducem la cunostinta ca tipurile de ambalaje ce pot fi folosite sunt:

  •      Sacose din hartie

In acest caz avantajul este unul evident si tine de expunerea la scara mare. Asta pentru ca, spre deosebire de un ambalaj clasic, sacosa de livrare sau cu care un client pleaca dintr-o locatie poarta cu ea insemnele specifice unui tip de business. Asta inseamna ca va iesi in evidenta si, mai mult decat atat, va fi o expresie clara a faptului ca acordati atentie detaliilor. Sunt unele dintre cele mai cerute tipuri de ambalaje care sa fie personalizate.

  •      Cutii pizza

Pentru ca aceste tipuri de produse de regula nu au nevoie de un alt ambalaj pentru a fi transportate, respectiv livrate, cutiile de pizza merita imprimate. In functie de dimensiunea acestora, suprafata imprimata poate fi destul de permisiva incat sa puteti alege nu doar logo, ci si motto, o imagine, eventual si date de contact pentru comenzi.

  •      Caserole bio

La randul lor sunt unele dintre ambalajele ce pot fi personalizate la noi, acestea se dovedesc a fi utile in domenii diverse. Le puteti alege cu sau fara capac, in dimensiunile dorite.

  •      Port tacamuri

Unele dintre cele mai cautate tipuri de accesorii sunt tacamurile. Desi sunt foarte multe tipuri de meniuri care pentru servire nu ar avea nevoie de tacam, simplul fapt ca puneti aceasta alternativa la dispozitie este un plus pentru orice client. Cu atat mai mult daca tacamul este disponibil la orice comanda si nu necesita taxare separata. Indiferent de strategia pe care si-o creeaza fiecare, cert este ca tacamurile, de fapt por tacamurile pot fi personalizate. Asta inseamna ca ambalajul lor poate fi tichet spre a impresiona clientii. Pot fi alese imagini, logo, motto, contact etc.

La fel de bine si o imagine daca este aleasa, orice detaliu distinctiv va atrage atentia si va puncta diferenta fata de produse clasice. In lumea in care toata lumea se lupta pentru atentia clientilor si pentru a fi alesi de cat mai multi clienti, este importanta si prezentarea unui produs, nu doar produsul in sine.

Pentru cei care au nevoie de servicii de personalizare, in tiraje mici, suntem aici sa va ajutam. Punctam numaidecat faptul ca orice maniera de personalizare a ambalajelor este un atu competitional si ar trebui sa beneficiati si sa profitati de toate avantajele ce decurg de aici.

Posted on 29-03-2024 Ambalaje compostabile 367

Menu

Compare 0