Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Ce modalitati de ambalare exista pentru fiecare tip de local? Descopera aici!

Ce modalitati de ambalare exista pentru fiecare tip de local? Descopera aici!

Ambalajele sunt de fiecare data un real ajutor, mai ales in domeniul HoReCa, dat fiind ca sunt prezente nenumarate feluri de mancare, trebuie ambalate corespunzator. Vei observa si tu de fiecare data ca ambalajele pentru produsele alimentar sunt cu adevarat o necesitate, in fiecare cofetarie, restaurant, fast-food, cofetarie, cat si gelaterie. Orice ambalaj este conceput pentru a fi practic si potrivit necesitatilor .

Ce modalitati de ambalare exista? Acesta este intrebarea pe care si-o pun multi dintre proprietarii ce si-au deschis recent o afacere in acest domeniu. Modalitatile de ambalare sunt diverse, iar acest lucru se datoreaza gamei variate de produse care exista.

Trebuie să ținem cont de uzul alimentelor ce vor fi ambalate.

  •      Produsele calde: acestea trebuie protejate cu ambalaje din carton sau plastic biodegradabil pentru o rezistenta termica cat mai indelungata 
  •      Produsele lichide: acestea trebuie ambalate in plastic biodegradabil sau in ambalaje din carton rezistente la umiditate.
  •      Produsele reci: bauturile in pahare de plastic transparente si biodegradabile, iar restul alimentelor in carton.
  •      Produsele de rotiserie si pizzerie: in hartie si carton pentru a absorbi grasimea, fiind potrivite cutiile si pungile sau conurile.

Cum putem sa ambalam produsele de street-food si fast-food?

Produsele din aceste categorii sunt tot mai apreciate, mai ales de catre persoanele care isi doresc sa manance ceva gustos, intr-un timp cat mai scurt. Odata ce detii si tu un astfel de local, trebuie sa fii pregatit cu ambalajele necesare. De ce este atat de important sa ai ambalaje potrivite? Pentru ca majoritatea persoanelor care vor comanda vor alege sa consume meniul favorit acasa. Fii si tu unul dintre proprietarii pregatiti pentru acest lucru si alege sa ai ambalajele potrivite.

Cutiile de meniuri sunt tot mai apreciate si acestea sunt de nelipsit. Angajatii tai vor putea sa ambaleze de fiecare data acei hamburgeri, meniuri, cat si ce iti mai doresti, cat mai bine. Opteaza pentru ambalaje cu tematica, negre sau cu model de ziar, acestea vor fi cu adevarat un ambalaj care va face diferenta. Pe site-ul nostru snick-ambalaje.com le vei gasi. Vei putea sa achizitionezi atat cutii de meniuri, de hamburgeri, conuri, cat si barcute. Ulterior, fiecare fel de mancare pregatit va fi ambalat corespunzator.

Tot mai multi proprietari opteaza si pentru ambalajele care se inchid ermetic. Vei alege ambalajul cu compartimente potrivite, folosind folii, cat si aparatele cu ajutorul carora vei reusi sa ambalezi cat mai bine. Este de asemenea recomandat ca orice persoana ce isi doreste sa detina un local de tip street-food sa detina acest tip de ambalaje. Acestea nu se vor deschide si vor pastra prospetimea alimentelor.

Cum putem ambala bauturile de la cafenele si smoothie bar?

Aceasta este de asemenea o intrebare pe care si-o pun multi antreprenori care sunt la inceputurile acestui domeniu. Este recomandat de fiecare data sa achizitionezi ambalaje specifice acestui domeniu, cum ar fi paharele ce sunt din diverse materiale. Paharele biodegradabile sunt de asemenea tot mai apreciate, mai ales dat fiind materialele din care sunt acestea confectionate.

Paharele din plastic reciclabil, din carton sau materiale biodegradabile sunt apreciate cu siguranta. Alege si tu sa le utilizezi pe acestea si vei fi cu siguranta multumit de alegerea pe care ai facut-o. Vei putea sa cumperi paharele din carton pentru bauturile fierbinti, iar pe cele din plastic transparent pentru cele reci. Acestea vor arata cu siguranta impresionant, mai ales ca le poti personaliza.

De asemenea, nu trebuie sa uiti de capace pentru aceste tipuri de pahare. Fiecare capac ii va oferi bauturii o protectie in plus. Acestea sunt special create pentru variantele calde, cat si pentru cele reci, pentru a rezista cat mai bine din punct de vedere termic. Paiele si paletinele sunt tot un element necesar acestui domeniu.

Cum putem ambala produsele de pizzerie si rotiserie?

Felurile de mancare ce sunt pregatite de aceste tipuri de localuri sunt tot mai apreciate. Acest lucru se datoreaza faptului ca multi oameni aleg sa manance un preparat plin de gust. Fiecare preparat este pregatit cu mare atentie, pentru ca tu sa ii simti aroma puternica si gustul intens pe care il are. Vei trebui sa fii pregatit cu acele cutii de pizza de diverse dimensiuni, dar si cu sosiere, conuri de carton si pungi pentru produsele de rotisserie.

Fiecare preparat va fi gandit intr-o forma cat mai buna, pentru ca angajatii tai sa-l savureze la maximum. Vei ramane cu totul uimit de calitatea ambalajelor, de la prima achizitie a acestora. Vei putea sa-ti personalizezi cutiile de pizza, nu ezita sa faci acest lucru. Iti vei pune amprenta pe fiecare produs ce este pregatit de catre echipa ta!

Trebuie sa tii de fiecare data de ce ambalaje ai nevoie pentru domeniul tau de activitate din HoReCa. Trebuie sa fii pregatit de fiecare data, iar acestea sa nu lipseasca din localul tau. Opteaza de fiecare data pentru cele specifice care sunt potrivite in totalitate.

Ai aflat care sunt ambalajele pe care trebuie sa le cumperi? Daca da, poti plasa o comanda cu ele!

Posted on 28-09-2023 Ambalaje compostabile 118

Menu

Compare 0