Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

De ce sa alegi cutiile cu autoformare?

De ce sa alegi cutiile cu autoformare?

Ambalajele sunt necesare in diverse forme si marimi. Cerintele atat de diverse in acest domeniu a facut sa ne orientam la randul nostru catre diversificarea produselor. Asadar, in randurile ce urmeaza ne propunem sa detaliem de ce este rentabil si practic sa alegeti cutiile cu autoformare.

Ce sunt si cand sunt utile cutiile cu autoformare?

Cutiile cu autoformare sunt cele dintr-o singura bucata, care au capacul integrat sa spunem. Nu presupune accesorii separate. Astfel, este mai usor si mai practic sa el manipulati, sa le depozitati, dar si sa le folositi. Daca ne intrebam “de ce sa alegi cutii cu autoformare?” ne dam seama ca din ratiuni practice aceasta alegere este optima.

Cat despre domeniile de folosire, la fel ca multe alte tipuri de ambalaje de unica folosinta pe care le comercializam la Snick Ambalaje, acestea implicit sunt versatile. Sunt utilizate pentru ambalarea diverse alimente si meniuri. Iata cateva exemple concrete:

  •      Cofetarii - fie ca vorbim de cei care fac deserturi artizanale, fie ca este vorba de cei care pun mai mult accent pe torturi, delicii festive, ambalajele utilizate joaca si ele un rol important. Pentru cofetarii avem cutii choco, cu autoformare, cu auriu in interior si print specific. Sunt de o eleganta aparte.
  •      Pentru bistro, cafenele, patiserii etc. - sau similar cazului anterior, caz in care cutiile cu autoformare pentru prajituri pot fi alese. Au capac integrat, print cu Sweets.
  •      Cutiile pentru tort, cu maner si fara insertii transparente sunt de asemenea cu autoformare.
  •      Pentru burgarii, cutiile specifice pentru preparatul de baza pot fi de asemenea cele cu autoformare.

Nu in cele din urma, putem aminti aici despre una din cele mai comune tipuri de cutii cu autoformare in prezenta cutiilor pentru pizza. Forma in care clientul o primeste este cea care are si capac, insa acestea sunt realizate dintr-o singura bucata si livrate astfel, formate dreptunghiular la pregatirea comenzilor pentru livrare.

De ce sa alegi cutiile cu autoformare?

Pentru ca sunt mai usor de comandat, nu ocupa mult spatiu si implica cateva miscari simple la utilizare, pentru a fi in forma optima pentru folosire. Pretul nu este neaparat unul de mare diferenta.

Pentru ca le avem mereu in oferta si pot fi comandate cu reduceri aplicate, in functie de cantitate sau de valoarea comenzii.

Cutiile cu autoformare sunt unele dintre cele mai cautate si populare tipuri de cutii de ambalare. Acestea au, din fabrica, modelul creat si necesita nu mai mult decat presare pentru formare corecta. Rezultatul nu are cum sa fie unul diferit decat cutia perfecta necesara. Sunt excluse astfel si pierderile, timpul este optimizat, avand mereu la indemana cutiile necesare, premodelate, ce vor mai presupune un minim de efort pentru a fi gata de expediere.

Cutiile cu autoformare pe care le veti gasi in stocul nostru sunt disponibile, dupa caz, la bax, set, bulk sau chiar palet si au reduceri aplicate in functie de selectie. Dacă aveti nevoie de consiliere, nu ezitati sa cereri parerea celor din echipa, pentru un plus de convingere ca ceea ce ati ales este optim pentru afacerea voastra.

Posted on 30-10-2023 Ambalaje compostabile 130

Menu

Compare 0