Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Consumabile, ambalaje diverse pentru gustari la evenimente

Consumabile, ambalaje diverse pentru gustari la evenimente

Pandemia nu a invins chiar totul, desi intr-o perioada parea ca multe business-uri trag oblonul si sunt descurajate de context. Au fost poate ca mai mult afectati cei din HoReCa. Ne-am revenit insa, usor usor. Evenimentele de orice tip sunt organizate fara restrictii si in acest back to normality s-a ridicat stafeta in ceea ce priveste modul in care invitatii sunt tratati si serviti.

Pentru firmele de catering sau proprietarii unor spatii HoReCa facem cunoscuta gama noastra de consumabile pentru evenimente si catering. Poate ca nu sunt neaparat cheia in ceea ce priveste reusita unui eveniment, insa in mod clar au in vedere atat partea practica si functionala, cat si ceea ce tine de decor si de promovarea unui brand, dupa caz.

Ce este necesar la un eveniment, din punct de vedere al consumabilelor necesare

La un eveniment, indiferent ca vorbim de scena plina de artisti, de grupuri mari, de eveniment de anvergura sau de unul mai restrans, eticheta si dress code-ul nu sunt de ignorat. De remarcat ca in aceste situatii veti avea in vedere un mod practic, dar si estetic de a servi invitatilor pe care ii aveti preparate diverse. In functie de meniul serii selectat veti avea nevoie si de:

Bete ornament

O seara tematica, fie care va poarta cu gandul la meleaguri insorite, fie o calatorie culinara si culturala ar putea impune nevoia de a folosi bete ornament. Acestea sunt de obicei utilizate la gustari mici sau la cocktailuri de ce nu. Pot avea tenta tropicala sau pot fi mici steaguri de ce nu. Dau bine la prezentare si ati putea sa le considerati mai mult decat practice in ceea ce priveste candy bar-ul sau fruit bar-ul.

Pot fi si de design, dar si practice, dar numai pentru gustari mici.

Cupe si pahare

La orice eveniment se servesc delicii diverse si se inchina pahare cu mesenii. Sunt toasturi si tot felul de ritualuri de acest gen corelate cu ideea de a servi un anumit tip de bautura. Asadar gama noastra de cupe si pahare este in interesul celor din domeniu.

O nota eleganta este data de tacamurile si vesela clasica, ceramica. Paharele de cristal sunt fancy, insa depinde si de tematica, de context si de ce anume serviti. Spre exemplu implicit paharele cu picior, cele specifice pentru sampanie pot fi din plastic, astfel incat sa nu va complicati cu necesarul de articole cu risc de a se sparge.

Sunt idei minunate la orice eveniment mai ales pentru grupul restrans de copii, cu meniu adaptat evident. De asemenea, puteti pune la dispozitie si diverse bauturi la open bar - cafea, bere etc. la care sa folositi paharele de unica folosinta. Si cum apa este la discretie, un set de astfel de pahare sau cupe va fi necesar neaparat si aici.

Farfurii si tacamuri - acestea sunt de baza

Daca evenimentul in cauza este despre a lansa noul meniu pentru street food festival tacamurile si farfuriile de unica folosinta, realizate la standardelele curente, sunt o necesitate. Sfat: pentru a evita ca prima impresie sa fie despre ah, acestea sunt de unica folosinta, puteti opta pentru farfurii negre. Acestea pot pune mai mult in evidenta un anumit preparat, cu nota lor dramatica, neagra.

De asemenea, delectati invitatii cu delicii pe care le pot gusta. De regula un open bar este alegerea aici.

Delectati invitatii cu platouri pe care troneaza bunatati

Nu in cele din urma, dedicam o sectiune speciala tavilor si platourilor pentru evenimente. Acestea va permit sa atrageti vizual publicul. Pot fi ideale pentru preparate in cantitati mari, pentru peste sau alte meniuri ce implica arta culinara. Indiferent ca vorbim de preparate reci sau calde, veti gasi aici variante care sa se potriveasca nevoilor. Includem in gama noastra si capac special pentru a mentine unele tipuri de mancare la abur sau in conditii de temperatura mai ridicata.

Pana la urma, alegem cu privirea si suntem atrasi de tot ce este frumos expus. Mancarea, meniul la orice tip de eveniment este un element de baza pentru ca seara sa fie reusita, iar invitatii sa ramana cu o buna impresie. Asadar, nu va preocupati doar de ceea ce vor servi cei din lista de invitati, ci si cum o vor face, cat de practic si igienic.

Posted on 29-09-2022 Ambalaje compostabile 137

Menu

Compare 0