Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

De ce indrumam tot mai mult operatorii economici sa se indrepte catre ambalajele biodegradabile

De ce indrumam tot mai mult operatorii economici sa se indrepte catre ambalajele biodegradabile

Ideea de a renunta la ambalajele din plastic este aproape imposibila. Adesea gasim in marile magazine produse ce sunt ambalate in plastic, iar procentul este destul de mare. Daca toti am locui la curte unde avem o gradina in care sa ne plantam fructe si legume, poate ca nevoia de a cumpara anumite produse nu ar mai fi atat de mare. Cert este ca nu putem renunta la anumite alimente, insa putem opta pentru cele care sunt ambalate in materiale mult mai calitative.

Plasticul este un subiect tot mai abordat in zilele noastre. Vedem tot mai multe campanii prin care se abordeaza renuntarea la plastic, fiind unul dintre subiectii poluarii apelor si mediului.

Aici insa intervin si problemele de sanatate ale populatiei, avand in vedere ca plasticul este peste tot in jurul nostru.

Probabil daca am constientiza mai mult efectele negative ale acestui material si ce substante toxice contine, am inlocui tot mai mult ambalajele cu unele mult mai prietenoase.

Stim totusi ca legea in vigoare interzice utilizarea plasticului in ceea ce priveste tacamurile, farfuriile si ambalajele. Aici ne referim mai cu seama la cei din industria Horeca si cei care ofera servicii de catering. Un pas mic spre un mediu mai curat si o sanatate mai puternica.

Fapt pentru care este unul din motivele pentru care indrumam tot mai mult operatorii economici sa se orienteze catre ambalajele biodegradabile.

Sa intelegem mai bine efectele negative ale plasticului

Sa luam un exemplu o cafenea. Este o afacere in voga in zilele noastre si daca observam, gasim tot mai multe cafenele la orice colt de strada. Cafegii prefera o cafea buna in fiecare dimineata in drum spre munca. Nu au timp sa si-o prepare acasa asa ca in drum opresc la o cafenea pentru a lua la pachet aceasta bautura. Vedem de asemenea in multe dimineti cozi pentru a cumpara cafea. Este o afacere care nu are cum sa nu functioneze.

De cealalta parte, putem vedea ca oamenii au si preferinte atunci cand vine vorba de cafea la pachet. Unele cafenele par ca sunt inchise mereu. In realitate vorbim despre calitatea cafelei.

Stiati ca daca o cafea este consumata dintr-un pahar de plastic aceasta isi schimba gustul si aroma? Explicatia este simpla. La temperaturi mari, plasticul elimina anumite substante toxice in aceasta licoare, pe care noi ulterior o consumam. Poate fi un raspuns la faptul ca unele cafenele sunt evitate de clienti.

Acelasi lucru se intampla si in cazul caserolelor din plastic in care este servit un preparat.

De ce totusi se opteaza pentru astfel de ambalaje? Ar spune unii ca sunt mult mai accesibile la pret.

Insa, in acelasi context se pot gasi si ambalaje biodegradabile la preturi mici, trebuie doar studiata piata.

Furnizorii vin si cu oferte pentru cei care achizitioneaza un lot mai mare de ambalaje

Asa cum este si in cazul nostru, pentru operatorii economici care vor comanda mai multe produse, punem la dispozitie oferte de pret si discounturi. Spre exemplu, in pagina noastra veti gasi sectiunea cumpara si economiseste. Daca vei achizitiona produse de minim 2500 de lei, vei primi un discount de 10% la fiecare comanda lansata pe site. In plus, pentru comenzile mai mari de 500 de lei, transportul este gratuit oriunde in Romania.

Este un avantaj pe care il punem la dispozitie din dorinta de a avea cat mai mult clienti care constientizeaza importanta ambalajelor biodegradabile, cat si efectele negative ale plasticului.

Cat despre gama de produse, avem stoc permanent cu toate consumabilele de care are nevoie o cafenea, un restaurant, pizzerie, fast-food si asa mai departe.

In plus, toate ambalajele pot fi personalizate cu logo-ul firmei. Acest lucru va avea un impact major in strategia de marketing din acest domeniu. Sa iti creezi un nume poate ca este usor, insa ca lumea sa afle despre afacerea ta, ai nevoie de promovare, de calitate si de clienti multumiti care vor recomanda la randul lor experienta pe care le-ai oferit-o.

Ambalajele joaca un rol important in acest domeniu si vin cu multe beneficii.

Descopera si gama noastra de produse si alege de aici ce ambalaje ai nevoie, pe care vrei sa le personalizezi si asa mai departe. Ne poti contacta oricand pentru mai multe detalii.

Posted on 29-09-2022 Ambalaje compostabile 0 85

Leave a CommentLeave a Reply

Menu

Compare 0