Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

De ce sa alegem modele diverse de cutii din carton? Aflam motivele aici

De ce sa alegem modele diverse de cutii din carton? Aflam motivele aici

In ultimii ani, industria HoReCa a acaparat o buna parte din economia intregii planete, iar acest lucru se datoreaza evolutiei continue si a tehnologiilor noi aparute. La fel stau lucrurile si in tara noastra, unde restaurantele si localurile sunt apreciate de majoritatea romanilor datorita confortului si al preparatelor savuroase pe care le ofera.

Insa, aceasta industrie nu se rezuma doar la servirea propriu-zisa a mancarii in interiorul localului si atat. Ritmul alert al vietii cotidiene face ca multi dintre noi sa nu mai dispunem de timpul necesar pentru prepararea mancarii acasa, iar din acest motiv a luat nastere cateringul. Acesta consta in livrarea la domiciliul clientului a preparatelor de la diverse restaurante, localuri sau fast-fooduri.

Acest lucru este vizibil si pe strada unde intalnim aproape la tot pasul livratori de mancare, numarul lor fiind dublat fata de acum cativa ani, spre exemplu. Acestia sunt o alternativa practica, rapida si eficienta prin care ne putem bucura de preparatele favorite in confortul casei, fara a fi nevoie sa depunem vreun efort.

Insa, in acest domeniu conteaza, aproape la fel de mult ca si mancarea, ambalajele folosite intrucat de acestea depinde siguranta preparatului si conditiile de igiena in care se realizeaza transportul acestuia. De aceea, este recomandat un furnizor de ambalaje care sa dispuna de o gama larga de produse, din materiale atent selectionate pentru conditii optime ale preparatelor livrate.

Noi, echipa Snick Ambalaje, va punem la dispozitie diverse sortimente de ambalaje si consumabile potrivite atat afacerilor HoReCa, cat si celor care organizeaza anumite evenimente intrucat sunt o alternativa ieftina, practica si chiar economa in ceea ce priveste resursele. Am pregatit un articol despre ambalajele si consumabilele pe care le gasiti in stocul nostru, precum si de ce merita achizitia acestor produse.

Ambalajele eco-friendly, importante in aceste vremuri

In contextul poluarii tot mai accentuate, este important ca fiecare dintre noi sa incercam sa reducem utilizarea plasticului sub diferite forme, ambalaje, consumabile si altele de acest fel. Poate nu pare, insa plasticul este materialul care sta la baza fenomenului de poluare si este prezent atat in apa, aer, cat si in soluri.

Noi ne-am gandit deja la acest aspect si furnizam un numar considerabil de ambalaje realizate din materiale biodegradabile care nu dauneaza in niciun fel mediului inconjurator. Alegeti intelept si protejati natura, impreuna cu toate vietuitoarele sale.

Ambalajele - potrivite pentru orice afacere si eveniment

Daca va intrebati de ce este indicat sa optati pentru ambalajele din gama noastra variata, aflati ca exista o multime de motive. Mai intai de toate, ambalajele sunt o necesitate in fiecare afacere din HoReCa intrucat faciliteaza un transport sigur, realizat in conditii igienice, fara ca preparatele din interiorul lor sa aiba de suferit vreo modificare. Iar acest lucru se aplica indiferent de specificul localului, pizzeriei sau a restaurantului. In cazul in care sunteti interesat de modele de cutii din carton pentru ambalat pizza, trebuie sa stiti ca puteti gasi o gama larga de produse pe site-ul nostru oficial.

Mai ales in cazul livratorilor de mancare care transporta mai multe produse simultan, este nevoie de ambalaje rezistente si durabile care sa asigure un transport in conditii optime catre domiciliul clientului.

Sacosa cu mostre gratuite- testati acum

Daca sunteti persoane mai pretentioase in ceea ce priveste detaliile marunte si doriti sa testati produsele inainte de le achizitiona, puteti face acest lucru comandand sacosa cu mostre pee care sa le testati, iar, la final, alegeti produsele care v-au placut si comandati-le in cantitatea dorita.

Asadar, speram ca v-am convins sa alegeti ambalaje din gama noastra diversificata de produse, pe care le gasiti la preturi accesibile si intr-o varietate de modele si culori.

Posted on 29-02-2024 Ambalaje compostabile 1294

Menu

Compare 0